Tehnologija

FledgePayroll tehnologija

Aplikacija FledgePayroll je razvita v okolju Microsoft Dynamics NAV – Navision, ki omogoča hiter razvoj, ter nadgradnje učinkovitih in uporabniku prijaznih rešitev. 

Dynamics NAV (oz. Business Central, ki je evolucija okolja Dynamics NAV) je fleksibilen in moderen ERP sistem.

Namestitev rešitve je mogoča na tri načine:

  1. Rešitev, postavljena na obstoječi infrastrukturi naročnika (On-premises).
  2. Rešitev v oblaku: Ni potrebe po obstoječi infrastrukturi, lažja integracija z drugimi Microsoft aplikacijami (npr. Office 365), dostop omogočen z različnimi napravami.
  3. Hibridna rešitev: Rešitev postavljena na infrastrukturi naročnika s fleksibilnostjo in preprostostjo rešitve v oblaku.

Hitra in fleksibilna implementacija

Ne glede na to, ali se naročnik odloči za rešitev na strežniku (on-premises), rešitev v oblaku ali hibridno rešitev, bo implementacija hitra, fleksibilna, a kljub temu robustna. 

On-premises rešitev je zaželjena predvsem pri strankah, ki že imajo svojo obstoječo IT infrastrukturo in strežnike. Rešitev v oblaku ponuja večjo fleksibilnost in dostop iz različnih naprav, vendar ni potrebe po obstoječi infrastrukturi za vpeljavo. Ravno tako ponuja lažjo integracijo z drugimi Microsoft aplikacijami (npr. Office 365).

Microsoft Azure

Rešitev v oblaku uporablja platformo Microsoft Azure, ki je vodilna platforma v oblaku. 

Ponuja pametne rešitve, ki so prilagojene uporabniku – rešitev je lahko v celoti postavljena na platformo, lahko pa je uporabljena samo za shranjevanje in bazo podatkov. 

Platforma je razširljiva glede na želje in potrebe naročnika, infrastruktura pa izpolnjuje visoke standarde varovanja podatkov.